İSTANBUL / BEYKOZ - Firuzbey İlkokulu

Firuzbey İlkokulu

Adres
Paşamandıra Mahallesi Değirmendere caddesi No 28 Beykoz. Okulumuza ulaşım Kavacıktan kalkarak Beykozdan geçen 136 ve 137 Nolu İETT otobüsleriyle yapılmaktadır.
Vizyon
Tüm olumsuzluklara rağmen durmadan, yılmadan mücadele etmenin mutlak başarıya ulaştırmakla kalmayıp, insan onurunu yücelttiği gerçeği..
Misyon
Ülkemizi daima yüceltmeyi kendine asıl görev bilen, dürüst,ahlaklı,onurlu,çalışkan ve de tam donanımlı bireyler yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :Firuzbey İlkokulu 2009 yılında ek binasını tamamlayarak 2009- 2010 Eğitim Öğretim yılından itibaren Normal Eğitim vermektedir.
Sabah 9.00 öğlen 15.00
Doğalgaz Kombi
Ulaşım
Okulumuza Kavacık ve Beykozdan 137 ve 136 numaralı İETT otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Öğrencilerimizin çoğunluğu özel servisle ulaşımını sağlamaktadır.
21,5 Km
20 Kişilik sınıflardan oluşmaktadır.
Futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Yeşil okul projesi, Her sınıfın bir yetim kardeşi var, Umudum öğretmenim, Veli akademileri